Több ezer LED-del szerelik fel Veszprémet

Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt döntött a veszprémi képviselő-testület arról, hogy a közvilágítás korszerűsítését megvalósítják. A jelenlegi lámpatestállomány jelentős része elavult, rossz energiahatékonyságú, és az üzemeltetése is egyre nagyobb gondot jelent. Ez most megváltozik.

Előny, ha az önkormányzati képviselő örök elégedetlen

A 9-es választókerületben az elképzelések megvalósultak, de az önkormányzati képviselő, Csik Richárd maximalistaként mégis örök elégedetlen, ahogy fogalmaz. Ez előny, mert tervei vannak, de mindent a lakosság igényéhez kíván igazítani.

Nagy durranás a Veszprémi Honvédelmi Napon

A Magyar Honvédség technikai eszközeinek és katonáinak, valamint számos civil hagyományőrző részvételével rendezi meg a Laczkó Dezső Múzeum és az LHSN.HU a VI. Veszprémi Honvédelmi Napot május 25-én, szombaton a városi múzeum Tanulmányi Raktárának udvarán.

Verancsics Akadémia Katona Jánossal

A Magyar Lélek Alapítvány keretében újjászületett Verancsics Akadémia tematikus előadásainak célja: igényt fakasztani a kultúra–identitás–patriotizmus témakörben. Erről beszélt köszöntőjében Sztojalovszky Béla, az alapítvány kuratóriumának elnöke, miközben a Latinovits–Bujtor Játékszínben bemutatta a soron következő előadót, Katona János alezredest, a Légierő Zenekar nyugalmazott karnagyát – merthogy a katonazene nemzeti identitásunkhoz ugyanúgy hozzátartozik,...

FRISS MEGJELENÉS

[issuu-panel-folder-list id="9246b496-54dd-4395-8066-c4e3f2701455" per_page="1" result_order="desc" order_by="title"]