Megköszönte a veszprémi közgyűlés azoknak, akik vigyáznak ránk

Három olyan szervezet – több más szervezet mellett – beszámolója volt a csütörtöki veszprémi közgyűlés előtt, mint a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelem. Az éves beszámolók mellett az is egyértelműen kiderült, hogy Veszprém számára rendkívül fontos partnerekről van szó.

Szombaton már 20 fok köré melegszik a levegő

A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Okos város lesz Veszprém

A csütörtöki közgyűlésen jóváhagyták a képviselők Veszprém Smart City (2024–2030), az okos város stratégiáját, melynek előterjesztője Brányi Mária alpolgármester (Fidesz–KDNP) volt.

LEGO-robotok küzdöttek a veszprémi versenyen (képgaléria)

Idén 10. alkalommal rendezték meg a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és -programozási verseny RoboMission kategóriájának negyedik regionális elődöntőjét, melynek pénteken a veszprémi Völgyikút Ház adott otthont. A megmérettetésen a mérnöki tervezés, csapatmunka és problémamegoldás területén mérhették össze tudásukat a csapatok.

A szíve félig Kubában maradt

Ivo Diaz neve, Carlos Perezéhez hasonlóan, összefonódott a kézilabda egyetemes történetének egyik legkülönlegesebb átigazolási sztorijával. Ki ne tudná, a 90-es évek második felében a kubai válogatott egy jelentős része Magyarországon folytatta pályafutását. A közép-amerikaiak 1997-ben egy hideg novemberi napon érkeztek hazánkba, a többi pedig már történelem, jelentős részt veszprémi kézilabda-történelem.

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list