Veszprémi 7 Nap

Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2022. 07. 07.
Veszprémi 7 Nap - 2022. 07. 07.
«
...45678...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Megviselte az állandó őrlődés Vp7Nap saját - Éppen harminc éve váltak valóra az álmai, a Bramac VSE máig emlegetett „hármasugrásakor”. A híres-hírhedt Melnyik-mestert segítette, – másodedzőként és tolmácsként – villámhárító volt a szakember, a klubvezetés és a játékosok között. Bele is betegedett a feszültséggel teli időszakba…
Csak felelősen tartsunk kutyát! Vp7Nap saját - Kutyát tartani unikális élmény. A gazdák általában temérdek szeretettel és örömmel gazdagodnak, de nem árt tisztában lenni a kedvencekkel járó kötelezettségekkel is. Városunkban mind felkapottabb az ebtartás, állítólag kétezer négylábú szaladgál a közelünkben. Sajnos akadnak, akik megfeledkeznek a velük kapcsolatos írott és íratlan szabályokról. Egy biztos: a felelős tartás többet jelent annál, mint azt sokan ... Olvass tovább Csak felelősen tartsunk kutyát!
Sokakat késztetett már jobb belátásra Vp7Nap saját - A leghatékonyabb harcművészeti stílusnak tartja a brazil jiu-jitsut Végh Norbert, a ZR Team Farkasok SE veszprémi tagozatának vezetője, hiszen megtanítja győzni, harcban veszíteni, küzdeni és tervezni az embert. Mielőtt Észak-Írországban megismerte volna ezt a stílust, több küzdősportot kipróbált, de leginkább ez által aknázta ki az önmagában rejlő lehetőségeket. Noha több nemzetközi versenyen lett érmes, a ... Olvass tovább Sokakat késztetett már jobb belátásra
A helikopteresek doyenje ma is aktív Vp7Nap saját - A Honvédelemért Kitüntető Cím Babérkoszorúval ékesített fokozatát adományozta és adta át Emperger Ferenc nyugállományú őrnagy részére Benkő Tibor honvédelmi miniszter február 1-jén a szolnoki MH 86 Helikopter Bázison.
Egy kamasz, aki kendőzetlenül szövegel Vp7Nap saját - Csak pár hete jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon, de már ezrek látták KBstyle Neuro című klipjét. Hogy kit takar a művésznév? A veszprémi Kiss Bálintot, aki hajdanán gyakran szerepelt a híradásokban, na, nem önszántából: azért keresték, mivel egy neurofibromatózis nevű genetikai betegséggel küzd. A tizenhét éves diák a dalban ugyan eddigi életéről és megpróbáltatásairól ... Olvass tovább Egy kamasz, aki kendőzetlenül szövegel
Stabilitás és fejlődőképesség Vp7Nap saját - A több száz tagot számláló VEDAC elnöksége nemrég további öt évvel meghosszabbította Németh Attila kinevezését. Városunk patinás műhelyének régi-új ügyvezetője büszke arra, hogy rendezett körülmények között működnek, rangos viadalokat és népes szabadidősport-eseményeket szerveznek. Válogatottakkal és iskolai kölyökcsoportokkal büszkélkedhetnek, a közelmúltban a létesítményhelyzetük is javulásnak indult, de a funkcionárius abban bízik, hogy a jövőben minden téren ... Olvass tovább Stabilitás és fejlődőképesség
Apróhirdetések 32. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Merse-Therm Kft. nyílászáró ás árnyékolástechnikai termékek beépítésében jártas megbízható munkatársat keres B.kategóriás jogosítvánnyal. Fényképes önéletrajzát mersebalazs@gmail.com e-mail címre várom. 06-30/929-8539 *81577* Takarító kolléganőket keresünk délelőtti elfoglaltsággal veszprémi intézménybe. Egyetemi Centrum Kft. Érdeklődni hétfőtől-péntekig 13.óráig, tel: 06/30/887-1623 *78715* Teljes munkaidős kollégák jelentkezését várjuk pultos/felszolgáló munkakörben. Korrekt bérezés, rugalmas beosztás. Érd:06-70/338-1988, info@daiquiri.hu Daiquiri Kávéház és ... Olvass tovább Apróhirdetések 32. hét


Fizetett hirdetések

Szupergyorsan terjed az omikron! Vp7Nap saját - – Kórházba leginkább azok kerülnek, akik nincsenek beoltva, vagy csak egy oltásuk van, de ha valaki szimpla náthaként szeretné megélni az omikront, annak javaslom a harmadik oltást – fogalmazott prof. dr. Lakatos Péter, a Semmelweis Egyetem tanára. Hozzátette: a koronavírus-járvány ötödik hullámát Magyarországon is elindító omikron variáns olyan elképesztő gyorsasággal terjed, hogy rövid időn belül ... Olvass tovább Szupergyorsan terjed az omikron!
Legyen jó Veszprémben élni! Vp7Nap saját - A város felkerült Európa térképére, objektív tényezők alapján egyre előrébb kerül az európai rangsorban, ami örömteli. Ugyanakkor a városvezetés azért is dolgozik, hogy a szubjektív tényezőkben szintén erősek legyünk, a helyi polgárok legyenek elkötelezett tagjai a város közösségének. Veszprém szerethető, éppen ezért szeressenek itt élni az emberek, többek között erről beszélgettünk Porga Gyula polgármesterrel!
Nála mindig a sport lesz az első Vp7Nap saját - Éppenséggel nem színházi előadásként tekint a mérkőzésekre, nem az a közönség soraiban fegyelmezetten meghúzódó drukker, ha arról van szó: hangosan bíztat, fittyet hányva arra, hogy a közelében lévők mit szólnak ahhoz. Az alkalmi munkákból éldegélő Horváth Lászlót – vagy, ahogy őt a legtöbben ismerik: a Dögöt –, régóta elragadják a sportos élmények, azok magukba szippantják. ... Olvass tovább Nála mindig a sport lesz az első
„Veszprém nekem a nyugalom” Vp7Nap saját - Lékai-Kiss Ramónáéknál nem csak a karácsonyról szól a december. A veszprémi születésű színésznő, műsorvezető és családja hármas szülinapi bulival indítja a hónapot, ugyanis nemcsak Rami született december 2-án, hanem a húga, illetve a nagynénje is ugyanezen a napon látta meg a napvilágot. Nem véletlen, hogy élete egyik legmeghatározóbb karácsonyi emléke éppen az, amikor 10 éves ... Olvass tovább „Veszprém nekem a nyugalom”
Karácsonyfánk díszeit az angyalok rezegtetik Vp7Nap saját - „A gyermekeim szemében a csillogás, a szívünkben a várakozás, a lélekmelegítő családi együttlétben az öröm az, ami felejthetetlen, megismételhetetlen, ugyanakkor évről-évre mégis eltölt az állandóság, a meghittség érzésével. Ezekből formálódik az adventi készülődés és az ünnep semmihez sem hasonlítható hangulata” – vall Ovádi Péter országgyűlési képviselő, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri ... Olvass tovább Karácsonyfánk díszeit az angyalok rezegtetik
Ma is őrzi a karácsonyi varázst Porga Gyula családja Vp7Nap saját - Minőségi időt igyekszik a karácsonyi időszakban családjával együtt tölteni Porga Gyula, Veszprém polgármestere, aki feleségével és három gyermekével amikor lehetőség van rá korcsolyázik vagy kirándul a Bakonyban. A városvezető bepillantást engedett ünnepi hagyományaikba, konyhaművészetébe, és üzent a veszprémieknek is.
Műszaki hiba miatt késnek a vonatok a szombathelyi és a zalaegerszegi vonalon Vp7Nap - Átvágták a kábelt és meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés Herend és Szentgál között, emiatt félórás késések lehetnek szerdán.
Új kirendeltség nyílt Veszprém belvárosában Vp7Nap - Veszprém megyében jelenleg közel 50 olyan beruházás zajlik, amelyekről a pandémia alatt döntöttek az érintett vállalatok.


Fizetett hirdetések

Átadták az új tornászgyakorlót Vp7Nap - Újabb veszprémi álom vált valóra: szerdán délelőtt hivatalosan is átadták az közel egy év alatt megépült új, minden igényt kielégítő tornászgyakorlót, a Veszprémi Torna Club új otthonát.
Csütörtökön megnyílik a veszprémi adventi vásár Vp7Nap - Csütörtökön nyitja meg kapuit a megyeszékhelyen az adventi vásár az Óváros téren.
Különdíjat kaptak Veszprém megye kutyabarát helyei Vp7Nap - Az év kutyabarát helye elnevezésű kampány során a korábbiaknál is több új kutyabarát szállás- és vendéglátóhelyet ismerhettek meg a kutyabarátok.
Karátson Gábor páratlan életművének egy darabjából nyílt kiállítás a Várgalériában Vp7Nap - Karátson Gábor Kossuth-, József Attila- és Munkácsy Mihály-díjas író, műfordító, festő, művészetpedagógus páratlan életművének egy darabjából nyílt kiállítás a Dubniczay-palotában, a Várgalériában.