Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

A végére maradt az aduász (képgaléria) Vp7Nap - Mikor adott egy, a szokványos megoldásokat kerülő zenekar, amely a különböző műfajokhoz kötetlenül viszonyul, borítékolható, hogy a koncertje utánozhatatlan hangulatú lesz.
Mozgáskorlátozott gyermekek és családjuk szórakozhatott a Toto koncertjén Vp7Nap - A Porsche Hungaria Volkswagen márkája felajánlásával a Pető Intézet mozgáskorlátozott gyermekei és családjuk szórakozhatott szombaton a Toto együttes koncertjén a VeszprémFesten.
A Toto koncertezett a VeszprémFesten (képgaléria) Vp7Nap - Pályafutásának legnagyobb sikereiből válogatott a Toto szombaton este a VeszprémFest záróprogramján a Veszprém Arénában.
A Veszprémi Állatkertben jégbe hűtött görögdinnyével is kedveskedtek az állatoknak Vp7Nap - Igaz, szombaton több mint 10 Celsius-fokkal volt hűvösebb, ám az elmúlt hetek forró nyári napjaiban a Veszprémi Állatkertben különös figyelmet fordítottak arra, hogy az állatok akkor is jól érezzék magukat.
Gregory Porter adott koncertet a VeszprémFesten Vp7Nap - Az elmúlt évtized egyik legnagyobb jazz világsztárja, Gregory Porter adott koncertet a VeszrémFest negyedik napján, pénteken este a História Kertben.
Apróhirdetések 28. hét - ALBÉRLETET KERES Ezermester albérletet keres. 06/30/398-3418 *57322* ALBÉRLETET KÍNÁL Veszprémben bútorozott szoba kiadó egy dolgozó személy részére. 06-30/563-3732, 06-88/741-805 *52927* GARÁZS Garázs Haszkovó garázstelepen eladó. Szerszámokkal és gépekkel 11millióért, szerszámok nélkül 9millióért. Megegyezünk! 06-30/244-6807. *52929* GARÁZS KIADÓ Zrínyi u. 15-nél garázs kiadó 30.000 Ft/hó Tel: 06/20/239-9445 *57326* Zrínyi úti garázssoron szerelőaknás garázs hosszú távra kiadó. ... Olvass tovább Apróhirdetések 28. hét


Fizetett hirdetések

Szappan szögre akasztja a stoplist Vp7Nap - Azt mondja, két életre valót is futballozott már, nehéz, de ideje abbahagyni. Szó mi szó, mintegy ezer felnőtt (nagypályás) meccs van a lábaiban, ezekhez pedig megannyi emlék kapcsolódik, NB I-es, NB II-es évek, bajnoki címek, érmek, kispálya, strandfoci válogatott, no és a Veszprém-mezben töltött időszakok.
Jazz- és más inspirációk – Snétberger Ferenc koncertje a veszprémi jezsuita templomkertben (galéria) Vp7Nap - Snétberger Ferenc Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas gitárművész adott koncertet tegnap a jezsuita templomkertben Jazz- és más inspirációk címmel.
Jött, látott – aztán eltűnt Vp7Nap - Mindannyian vártuk az égi áldást, az esőt. Ma megérkezett Veszprémbe is. Délelőtt jött, esett pár csepp, de inkább harmat volt ez, mint áldás. Ahhoz kevés…
Belefér egy pici szívbe Vp7Nap - Augusztus 22-én, csütörtökön 17 órától Grecsó Krisztián és a Pici Szív Tánczenekar a Belefér egy pici szívbe című énekeltető, táncoltató, kacagtató gyerekelőadással készül.
Világos Gábor: példakép, aki soha nem adja fel Vp7Nap - Dalokat szerez, blogot vezet, angol nyelvű szakmai videókat készít és saját webáruházat működtet a Nagyvázsonyban élő fiatalember, miközben húsz éve szinte teljesen mozgásképtelen. SMA-val él, ami egy súlyos genetikai betegség: az izmok sorvadását okozza a teljes szervezetben.
A kajdacsi görögdinnyének nincs párja Veszprémben sem Vp7Nap - A kajdacsi Kovács István őstermelő már 39. esztendeje foglalkozik dinnyével. A Veszprémben árusító családi gazdálkodónál nem is találhattunk volna szakértőbbet, hogy a dinnyéről beszélgessünk.
Paloma Faith koncertezett a VeszprémFesten (galéria) Vp7Nap - Paloma Faith volt a VeszprémFest harmadik nagyszínpadi koncertjének előadója csütörtökön este a História Kertben.
Hatalmas lépés a hazai állatvédelemben Vp7Nap - Először indul állatvédelmi pedagógusképzés a Pannon Egyetemen. Tíz fő jogi szakokleveles állatvédelmi szakember és öt fő állatvédelmi szakjogász képzése kezdődik a következő tanévben. Mellettük öten fő állatvédelmi-szakállatorvosi és szintén öten állatvédelem-pedagógiában jártas pedagógus térítésmentes ösztöndíjas képzésen vehetnek részt. Mindez hatalmas lépés a hazai állatvédelemben.


Fizetett hirdetések

Magas faktorszámú védőkészítmény is jár a Magyar Közút munkatársainak Vp7Nap - Társaságunk az elmúlt időszakban tapasztalható szélsőségesebb időjáráshoz – nagy esőzések, napos órák számának növekedése – igazítottan két műszakban, 8-8 órában, hétvégi és nyújtott napi munkavégzésben végezzük el az út menti kaszálásokat – tájékoztatta la veol.hu-t Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.
Súlyos sérülést szenvedett a veszprémiek kézilabdázója Vp7Nap - Barna János Dániel nemrég kapott profi szerződést a Veszprém Handball Clubtól, a válogatottban viszont megsérült és 6-8 hónap kihagyás vár rá.
Világsztárokkal ünnepli 10. jubileumát a veszprémi AUER FESZTIVÁL július 29. és augusztus 3. között Vp7Nap - Nemzetközi zenei fesztivállal tiszteleg Veszprém és a Mendelssohn Kamarazenekar Auer Lipót (1845–1930) hegedűművész, a város világhírű szülöttének életműve előtt.
A hőség sem foghat ki a veszprémi buszsofőrökön Vp7Nap - A hosszan tartó hőség jelentősen megviseli az emberi szervezetet. Számos munkakör ki van téve a közvetlen melegnek.

Halálos ugrás a mélybe

Meghalt a helyszínen a 48 éves férfi, aki a mélybe vetette magát a veszprémi völgyhídról csütörtökön.

Vándorfi Lászlóval találkoztak

A napokban Berhidára látogatott a veszprémi Pannon Várszínház igazgatója. A Petőfi Művelődési Házban az őszi évad bemutatóiról tájékoztatta a színházkedvelőket Vándorfi László, mesélt a társulat működéséről, múltjáról-jelenéről, és elárulta, milyen meglepetésekkel készülnek.