Veszprémi 7 Nap

Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2021. 10. 28.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 10. 28.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Veszprémi 7 Nap - 2021. 10. 07.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 10. 07.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 09. 30.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 09. 30.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 09. 23.
Veszprémi 7 Nap - 2021. 09. 23.
A pszichiátriai betegségben szenvedőkért dolgoznak Vp7Nap saját - A „Horgony” Alapítvány a pszichiátriai betegséggel élőknek segít, hiszen a nehéz anyagi körülmények között működő egészségügyi ellátórendszer keretein belül nyújtható támogatás mellett egyéb segítségre is szükségük van a betegeknek és környezetüknek egyaránt. Mit tehetünk akár mi magunk is a pszichés zavarokkal élőkért? Erről is kérdeztük Dr. Balczár Lajost a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai ... Olvass tovább A pszichiátriai betegségben szenvedőkért dolgoznak
Mindig a jó oldalon áll Vp7Nap saját - A nemrég dr. Komjáthy László-díjban részesült Fehér Tamás hadnagy tudatosan sosem készült rá, ma mégis a veszprémi kapitányság főnyomozója, aki vagyonvédelmi, gazdasági és sorozatjellegű bűntények felderítésében jeleskedik. Felkészültségével és szakmai tudásával az a célja, hogy társaival megoldják azokat az ügyeket, amelyek eléjük kerülnek.
Innen kapjuk lakásaink melegét Vp7Nap saját - A kandalló, a búbos kemence és a szoba sarkába állított vaskályha egyre inkább csak az emlékezetünkben él. Veszprémben mintegy ötven éve lépett helyükbe a kényelmes távfűtés. Az Erőművek éjszakája kezdeményezés kapcsán bárki betekinthetett az október 8-i nyílt napon a „melegkészítés” konyhájába.
Építkezünk, felújítunk, kerül, amibe kerül Vp7Nap saját - Bár az építőanyagárak az elmúlt fél évben nem várt és drasztikus módon emelkedtek, a kereslet nem csökkent: dübörög az építőipar, sok beruházást kellett végre elkezdeni vagy folytatni a pandémia után, és a magánszemélyek is építkeznek, felújítanak, részben nyilván a kormányzati ösztönző támogatásoknak köszönhetően. Közben országos átlagban a vas 100 százalékkal, a faanyagok 72, a hőszigetelő ... Olvass tovább Építkezünk, felújítunk, kerül, amibe kerül
Értelmesen és alkotó módon él Uncategorized - Az alkotás számára létforma. Olyan személyiség, akit hajt az ösztön, hogy elmondhasson valamit. Verseskötetek, virtuális költemények és műfordítások kerültek ki a műhelyéből. Fenyvesi Ottót, lapunk korábbi felelős szerkesztőjét mindig a világ összefüggései érdekelték. Nemrég ment nyugdíjba az MTA Észak-dunántúli Regionális Központjából, ahol titkárként dolgozott. A szerb-horvát háború miatt költözött városunkba, de már Lovason él, ahol ... Olvass tovább Értelmesen és alkotó módon él
A világjárvány mint katalizátor Uncategorized - Több gazdasági szektort is megtépázott a világjárvány – egy közülük biztosan a turizmus, vendéglátás. A hónapokig tartó bezárások miatt rengeteg üzlet szűnt meg, ment csődbe, ettől függetlenül persze, mint minden válság, ez sem egyértelműen csak a vesztesekről szól. Sőt. Az ilyen jellegű extrém helyzetek gyakran katalizátorként működnek, hisz kikényszerítenek előremutató változásokat.
Apróhirdetések 26. hét Vp7Nap saját - ÁLLÁST KÍNÁL Alkalmi munkára jó erőben lévő munkaképes nyugdíjasokat keresünk áruszállítására, költöztetésre. Favorit Fuvar 06-30/990-1715. *68204* Egyetem Centrum Kft.  azonnali kezdéssel recepcióst keres a Pannon Egyetem veszprémi Központi Kollégiumába. Elvárás:középfokú végzettség, angol nyelvtudás, számítógépes ismeret. Önéletrajzokat a monostori.zsolt@vekoll.uni-pannon.hu  email címre várjuk. Érd.:06-30/883-8598, 8-14óráig. *68202* Idősek Otthona Veszprém, Török Ignác utca 10. három műszakos gondozónőt keres. ... Olvass tovább Apróhirdetések 26. hét
Ez a veszprémi emberek programja Uncategorized - Történelmi léptékű szerződés a Modern Városok Programjának (MVP) Veszprémet érintő része, amely 2016-ban köttetett. Ennek keretében a megyeszékhelyen több mint ötvenmilliárd forintnyi fejlesztés valósulhat meg. Porga Gyula polgármesterrel és Ovádi Péterrel, a térség országgyűlési képviselőjével a program egyes elemeiről beszélgettünk.
Megint görbülhetnek a botok Vp7Nap - Az elégedett vendégek szerte hazánkban viszik a Bánya-tó jó hírét. Az üzemeltető – kétszáznál is több tagot számláló – Kádártai Sporthorgász Egyesület régóta azon van, hogy a botjaikat náluk lógatók ne panaszkodhassanak a szerencséjükre. Miközben a külsőségekre is adnak, így folyamatosan csinosítják a pecásparadicsomukat, oda évente átlagban százhúsz mázsa halat telepítenek.
„Brutálisan nehéz, brutálisan gyönyörű” Vp7Nap saját - Kevés ellentmondásosabb, megosztóbb és univerzálisabb kérdés van a házasságnál. Ha csak a statisztikát nézzük, Magyarországon tavaly csaknem dupla annyian kötöttek házasságot, mint tíz évvel korábban, viszont a „karanténválások” száma 15–20 százalékkal látszik nőni, világszerte pedig még sokkal rosszabb képet mutatnak a számok. Milyen kihívásokat állít a párok elé a pandémia? Miért nem magával az intézménnyel, ... Olvass tovább „Brutálisan nehéz, brutálisan gyönyörű”
Egy német kereskedőfamília, a Ruttner család háza Vp7Nap saját - El tudják képzelni, hogy a mai Jutasi úti lakótelep tízemeletes házai helyén egykor szőlőtőkék sorakoztak? Azt tudták, hogy a mára romos, bomladozó Jókai út 8. épülete az egyik legpatinásabb épület volt egykor? A Ruttner kereskedőcsalád több generáción keresztül élt itt, Márkusné Vörös Hajnalka gyűjtéseiből pedig kiderül az épület korábbi és jövőbeli funkciója is.
Padisák Judit akadémikus, limnológus kapta idén a Cholnoky-emlékdíjat Vp7Nap - A veszprémi önkormányzat közgyűlése kimagasló tudományos munkája elismeréseként adományozta a díjat a tudósnak, amelyet a Laczkó Dezső Múzeumban adott át Porga Gyula polgármester.
Hatalmas torlódás van Veszprémnél baleset miatt Vp7Nap - Közel Várpalotáig áll a sor a 8-as főúton egy baleset miatt, értesültünk a helyszínen lévőktől.
Bevonták a Jutasi úti lakótelepen élőket a tervezésbe Vp7Nap - Lezárult a Jutasi úti lakótelep három parkjának jövőjéről, fejlesztési lehetőségeiről tartott közösségi tervezés.
Negyvenéves kor felett ajánlott a gyakori szűrővizsgálat Vp7Nap - Negyvenéves kor felett érdemes rendszeresen szakemberrel ellenőriztetni a látásunkat, mert a betegségek ebben az életkorban gyakrabban fordulnak elő.
Nem készültek gyermekeket rabolni Veszprémben Vp7Nap - A veszprémi nyomozók azonosították a hírekben szereplő járművet, annak vezetőjét, utasait, és tisztázták az ügyet – olvasható a Veszprémi Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
Hatodik bajnokiját is megnyerte az éllovas Veszprém Pannon SE a hölgyeknél Vp7Nap - A KK Ajka 10 góllal nyerte meg a hibátlan csapatok Veszprém megyei derbijét a férfi kézilabda NB II-ben.
Akciós hirdetések - Lapunk a korlátozások ideje alatt is minden héten megjelenik. Ha nem kapja meg az újságot, akkor lapunkat a “központi bázison”, a Veszprémi Hirdető Iroda Kft. Kossuth u. 6. 1/1 (félemelet) alatt megtalálja!
Apróhirdetések 40. hét - ÁLLÁST KERES Egyedülálló idős gondozást vállalnám ottlakással, tiszteletteljes szeretettel hosszú távra. Tel.:06-70/222-1361 *31195* ÁLLÁST KÍNÁL Autófényező munkatársat keresünk veszprémi munkahelyre. Tel..:06-70/334-2976 Autó Quality Kft. *25642* Kazamata-Bau Kft. belvárosi szabadidős komplexum keres gondnokot/karbantartót. Fő feladatkör: az épület és közvetlen környezetének felügyelete, rendben tartása. A munkakör részmunkaidőben végezhető, nyugdíjas kor nem akadály! További információk a 06-30/277-6450-es telefonszámon ... Olvass tovább Apróhirdetések 40. hét


Fizetett hirdetések

Egy kis oázis a Cserháton Vp7Nap - Egy igazi kis oázis a betonrengetegben az a sok-sok virág és felfestés, amely a Cserhát-lakótelepen fogadja az arra járókat.
Elrajtolt a sakk megye I Vp7Nap - Elkezdődött a bajnoki küzdelem a Veszprém megyei I. osztályú sakk-csapatpontvadászatban. A 2021/2022-es szezonban hét együttes alkotja a mezőnyt.
Mérő Dominika felnőtt bajnoki címet szerzett a hosszú távú ob-n Vp7Nap - Szögligeten, az Aggteleki-karszt területén rendezték meg a tájékozódási futók hosszú távú országos bajnokságát, illetve pontbegyűjtő országos csapatbajnokságát.
Feléledő hagyomány – ismét lesz piac az Óváros téren Vp7Nap - Kéthetente vasárnaponként piac működik október 31-től az Óváros téren.
Keresztbe fordult buszt kerülgettek az autók Veszprémnél, a csatárhegyi kereszteződésnél Vp7Nap - Egy félig keresztbe fordult üres buszt kerülgettek az autók Veszprémnél, a 8-as számú főúton a csatárhegyi kereszteződésénél kedden este.
Százötven évre emlékeztek: jubileumi ünnepség az ügyészségen Vp7Nap - Emlékülést tartott a Veszprém Megyei Főügyészség és a Magyar Jogász Egylet Veszprém Megyei Szervezete az ügyészség fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából a Veszprémi Járási Ügyészségen a közelmúltban, közölte Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője.
Lovassys diák nyerte a rangos nemzetközi esszéverseny első díját Vp7Nap - Csákány Olivér, a Milestone Intézet szenior programjának diákja (a veszprémi Lovassy László Gimnázium tanulója) nyerte el a nagy múltú Mary Renault-verseny első díját.


Fizetett hirdetések

A BFKA-Veszprémnek ezúttal egy pont jutott az NB I/B-s bajnokságban Vp7Nap - Fontos pontokat szerzett a BFKA-Balatonfüred alakulata a férfi kézilabda NB I/B-ben. A veszprémiek idegenben ikszeltek.
Kabátzsebből lopott a hajmáskéri férfi egy szórakozóhelyen – egy órán belül elfogták Vp7Nap - A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 33 éves hajmáskéri lakost.