Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2022. 04. 07.
Veszprémi 7 Nap - 2022. 04. 07.
«
...9293949596...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 29.
Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 29.
Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 22.
Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 22.
Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 15.
Veszprémi 7 Nap - 2024. 02. 15.
12345...
»
Sok a légúti megbetegedés, de kevesebb a Covid-fertőzés Vp7Nap - Tavaszias február, vírusok, influenza és Covid. Sokunkat érint és érdekel, miként alakultak az esetszámok, hiszen rendszeresen megfordulunk zsúfolt helyeken. Mennyire szükséges az óvatosság, a védekezés, milyen vírusos betegséget mely tünetekről lehet felismerni, s ha a tüneteket tapasztaljuk magunkon vagy családtagjainkon, mi a teendő?
Hagyták meghalni édesanyjukat a veszprémi testvérek Vp7Nap - Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.
Szántó Tamás főorvos: Megelőzhető a szívinfarktus, az igazságot minden betegnek ismernie kell Vp7Nap - Egyaránt gyógyítani kell a beteg embernél a testet és a lelket, minden ember más és más – vallja Szántó Tamás.
Az utánpótlásra helyezi a hangsúlyt a Taekwon-do kiválóság, Kosztyu Veronika lehet az év sportolója Vp7Nap - Az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata kategóriákban keressük a legjobbakat. Az Év Sportolója egyik jelöltje Kosztyu Veronika Taekwon-dos
Gazdák, kutyák, készüljetek! Hamarosan elkészülnek a futtatók Veszprémben Vp7Nap - Két kutyafuttató helyet létesítenek Veszprémben március folyamán, az egyiket a Cserepes parkban, a másikat pedig a Jutasi úti lakótelepen, a Görgey utcában. Az előbbi helyszínen tartott sajtótájékoztatót Kovács Áron önkormányzati képviselő február 28-án.
Helyreállítják a gyulafirátóti vasúti viaduktokat Vp7Nap - Tavaly beszámoltunk róla, hogy időben egymáshoz közel nem egy kisiklás történt a Veszprémet Győrrel összekötő 11-es vasútvonalon. A helyreállítás ideje alatt vonatpótlás, a pálya állapota miatt pedig azóta kisebb tengelyterhelésű mozdonyok, a közismert „dácsiák” vontatta motorkocsik bonyolítják le a forgalmat.
Apróhirdetések 9. hét - ÁLLÁST KERES Idősgondozás, napi ellátásban. Vásárlás, sétálás, felolvasás, segíteni ügyintézésben, heti kétszer. 06-20/561-3742 *08634* ÁLLÁST KÍNÁL Gyakorlattal rendelkező virágbolti eladót és virágkötőt keresek állandó és alkalmi bejelentéssel. Pintér Dávid e.v Érd.:06-70/365-4220 *06085* ALBÉRLETET KÍNÁL Bútorozott garzonlakás egy dolgozó személynek kiadó. Érd.: 16 órától 06-88/404-274 *08652* GARÁZS KIADÓ Autóklub közelében garázs hosszú távra kiadó. 06-20/387-7192 *08644* ... Olvass tovább Apróhirdetések 9. hét


Fizetett hirdetések

Széllökésekre és némi napsütésre is számíthatunk csütörtökön Vp7Nap - Marad a fátyolfelhős idő némi napsütéssel. Esetleg elvétve fordul elő záporeső. A délkeleti, keleti szél néha megélénkül. A tél utolsó napján akár 20 fok is lehet – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.
Ugyanonnan nézhetjük a veszprémi vár sziluettjét és a viaduktot is Vp7Nap - Kedden volt egy kis napsütés is, de nem csak ezért lőttünk néhány fotót a Harmat utcai kilátótól, hanem azért, mert egyszerűen csodás volt a város.
A török Allegra Ensemble együttes koncertezett Veszprémben Vp7Nap - A magyar–török kulturális évad keretében a török Allegra Ensemble lépett fel kedden este Veszprémben, az ActiCityben.
Porga Gyulával újrázna a Fidesz-KDNP Veszprémben Vp7Nap - Porga Gyula, a Fidesz-KDNP színeiben negyedszer is megméreti magát Veszprém városvezetői székéért, jelentették be szerdán a zeneiskola és a Laczkó Dezső Múzeum előtti téren. Bemutatták a tizenkét egyéni képviselőjelöltet, akik között több új név is van.
Cholnoky-történetek a Laczkó Dezső Múzeumban Vp7Nap - Géczi János Cholnoky-történetek a Tiltott Ábrázolások Könyvéből című kötetének bemutatóját március 2-án, szombaton 17 órától tartják a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban.
Most Franciaországban kell nyernie a Telekom Veszprémnek Vp7Nap - Újabb fontos feladat előtt áll a Telekom Veszprém, amelynek csütörtök este Franciaországban kell nyernie a kézilabda Bajnokok Ligájában.


Fizetett hirdetések

Országos döntőben szerepeltek a botevesek Vp7Nap - Ötödik helyen végzett a futsal diákolimpia országos döntőjében, a IV. korcsoportban a Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola csapata.
Katonák is futottak a mezőnyben Vp7Nap - Idén is megtartották a Honvéd Cross terepfutóversenyt, amelyen a hagyományoknak megfelelően több sportág képviselői, illetve a katonák is rajthoz álltak.
Az olimpiai ezüstérmes, kétszeres világ-, és Európa-bajnok kiválóság, Rasovszky Kristóf a Balatoni Úszó Klub versenyzője lehet az év sportolója Vp7Nap - Az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata kategóriákban keressük a legjobbakat. Az Év Sportolója egyik jelöltje Rasovszky Kristóf úszó.