Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2023. 04. 20.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 04. 20.
«
...45678...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 25.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 25.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 18.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 18.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 11.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 05. 11.
12345...
»
Udvardy György érsek mutatott be szentmisét pünkösd ünnepén Vp7Nap - A Szentlélek kiáradásának ünnepén, pünkösdvasárnap Udvardy György veszprémi érsek mutatott be szentmisét a Szent Mihály-főszékesegyházban. Az ünnepi szentmisét a Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth rádió élőben közvetítette.
Vízi rendőrök mentették ki a Balatonból a 84 éves veszprémi horgászt Vp7Nap - A rendőrség ügyeletére 2023. május 28-án délelőtt a parton tartózkodók tettek bejelentést arról, hogy a Balatonszepezd előtti vízterületen egy idős horgász a csónakjával felborult.
Ebben a veszprémi utcában lesz lezárás szombaton Vp7Nap - Lezárják a forgalom elől a Vár utcát június 3-án, szombaton 8 és 16 óra között a Hősök kaputól közműépítési munkálatok miatt, tájékoztatott a kivitelező.
Porsche, Porsche mindenhol (videó) Vp7Nap - Veterán járművek és a legújabb típusok egyaránt felsorakoztak a hétvégi Porsche-találkozó alkalmával Veszprémben. A szervezők több mint 200 autót vártak.
Újfajta szenvedélynek hódolnak az autósok – drága mulatság! Vp7Nap - A szenvedélyek lehetnek károsak, de hasznosak is, mint a gyűjtőszenvedély. Igen ám, de hosszú idő, mire az egyénnél letisztul, mit akar gyűjteni. Antik tárgyat, bélyeget, régi pénzeket? Ugyan, kérem, ez a 21. század, haladjunk a korral!
Apróhirdetések 21. hét - ÁLLÁST KÍNÁL ÉBH Nonprofit Kft. veszprémi irodájába minimum középfokú pénzügyi végzettséggel és könyvelési gyakorlattal rendelkező munkatárs jelentkezését várjuk. A munkakör betöltéséhez elvárás felhasználó szintű számítógépes ismeret, pontos, magabiztos munkavégzés. Fényképes szakmai önéletrajzát bérigény megjelölésével info@ebhkft.hu e-mail címre várjuk. *05506* Idősek otthona felvételt hirdet 1fő szakács munkakör betöltésére. Jelentkezni munkanapokon, személyesen az élelmezésvezetőnél Veszprém, Török Ignác ... Olvass tovább Apróhirdetések 21. hét


Fizetett hirdetések

Áldozatos munkájával szolgálja honfitársainak ügyét a veszprémi ukrán civil szervezet elnök asszonya Vp7Nap - 1986 óta él Magyarországon; idegenvezetőként turistacsoportokat fogad, magyar, orosz és ukrán nyelven mutatja be a nevezetes helyeket, látványosságokat. 9 évig volt a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat elnöke; 2015-től a veszprémi székhelyű Dnipro Országos Ukrán Kulturális Egyesület elnöke a műsor vendége, Zakar Irina – idén Pro Civitate díjat adományozott a veszprémi önkormányzat a város életében kiemelkedő ... Olvass tovább Áldozatos munkájával szolgálja honfitársainak ügyét a veszprémi ukrán civil szervezet elnök asszonya
Színésznyuszik, éneklő gyerekek Vp7Nap - Szórakoztató gyermekműsor, rendőr- és mentőautó-bemutató, tánc-, ének- és lufifújóverseny és A Mézga család kedves története várta a gyermekeket a Veszprémi Petőfi Színház gyereknapi programján. 
Ne állj meg a zebrán – nézd meg az állatkertben! Vp7Nap - Három a magyar igazság. Igen ám, de a közlekedésben nincsenek közmondások. Szabályok vannak – és elég gyakran szabályszegők. Egyre többen. Mint ma is ez a suzukis. Balesetet szerencsére nem okozott.
Ismét lenyűgözte a Mendelssohn a közönséget Veszprémben (galéria) Vp7Nap - Ismét elkápráztatták a közönséget Kováts Péter művészeti vezetővel az élen a Mendelssohn Kamarazenekar tagjai a zenekar ötödik bérletes hangversenyén a Hangvillában.
Feláldozták életüket a hazáért Vp7Nap - Az elesett magyar hősökre emlékeztek vasárnap a megyeszékhelyen az első világháborús emlékműnél.
Mindig ott a rock and roll a délszláv háború elől Veszprémbe menekült Gizella-díjas költő írásaiban Vp7Nap - Költő-író-képzőművész, a meggyőződésében, a tisztességességbe, a művészet erejébe vetett hitében megingathatatlan; Veszprém szellemi értékeinek létrehozásáért és megőrzéséért, valamint a város hírnevének öregbítése érdekében végzett példamutató munkája elismeréseként idén Gizella-díjat kapott a műsor vendége, Fenyvesi Ottó.


Fizetett hirdetések

Összeütközött két személyautó Veszprémben Vp7Nap - A Stadion utca és a József Attila utca kereszteződésénél történt a baleset hétfőn délután.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vármegye iparáról, háborúról, kulturális fővárosról Vp7Nap - Veszprém vármegye nagyon fontos szerepet játszik a magyar gazdaság növekedési pályán tartásában – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki a napokban Veszprémben adott interjút lapunknak.
Elhúzták a MÁV nótáját (videó) Vp7Nap - Négy fiatal zenész vonattal érkezett Svájcból Veszprémbe a MusiColours fesztiválra. Az utolsó Győr-Veszprém etapon nem mindennapi hangulatot varázsoltak muzsikájukkal.
Fiatal muzsikusok a világ minden tájáról Vp7Nap - Három nap alatt hetvennél is több koncertet adnak a MusiColours Zenei Fesztiválon helyi, valamint hazai és külföldi együttesek.