Veszprémi 7 Nap

Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Sajtóreggeli keretében mutatta be a Pannon Egyetem a 2023-as év nagyszabású terveit Vp7Nap - A Pannon Egyetem immár hagyományosnak számító sajtóreggeli keretén belül számolt be az intézményt érintő legfontosabb kérdésekről és közelgő rendezvényeikről.
Új kölcsönzési technológiát vezet be a megyei könyvtár Vp7Nap - Az intézmény nyitvatartási idején kívül is visszavihetők lesznek a könyvek az Eötvös Károly Megyei Könyvtárba egy új technológiai fejlesztésnek köszönhetően.
Visszagyűjtik a használaton kívüli mobilokat a megyei könyvtárban Vp7Nap - Az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban is leadhatók a feleslegessé vált mobiltelefonok és táblagépek.
Kevés örömöt okozott a szurkolóinak a veszprémi csapat Vp7Nap - Miután rendkívül rossz napot fogott ki a Fejér-B.Á.L. Veszprém az Európa-liga A jelű csoportjának 7. fordulójában, macska-egér harcra kényszerült az ellenfelével, szétesően kézilabdázó és rengeteget hibázó gárdájuk kevés örömöt okozott szurkolóiknak.
Vizsgagyilkos közlekedési helyzet a Haszkovón (videó) Vp7Nap - Itt figyelni kell a párhuzamos közlekedés szabályaira?
NAPPALOS RECEPCIÓS Vp7Nap - Az Oliva Hotel csapatába, egész éves állásra, NAPPALOS RECEPCIÓS kollégát keresünk.
Apróhirdetések 5. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Bolti eladót keresünk Veszprémben 4 vagy 6.órában. Érd:06-70/365-4220 Pintér Dávid ev *55004* Idősek otthona felvételt hirdet szakács munkakör betöltésére. Jelentkezni munkanapokon, személyesen az élelmezésvezetőnél Veszprém, Török Ignác utca 10. címen, illetve 88/566-170-es telefonszámon lehet. VKTT ESZI *54999* ÉBH Nonprofit Kft. királyszentistváni telephelyre műszaki ügyintéző kollégát keresünk. Elvárások: Középfokú végzettség, Excel magabiztos használata, műszaki ... Olvass tovább Apróhirdetések 5. hét


Fizetett hirdetések

Májustól vehetjük birtokba Veszprém új rendezvényterét Vp7Nap - Az egykori Balaton Bútorgyár több mint kéthektáros területe évtizedek óta használaton kívül áll a belváros közelében.
A világ egyik legjobbját kell megállítania a Telekom Veszprém csapatának Vp7Nap - Hazai Bajnokok Ligája mérkőzéssel kezdi az esztendőt a Telekom Veszprém, a bakonyi kézilabdázók egy veszélyes riválist fogadnak szerdán este az arénában.
Vádat emeltek a veszprémi gyárban gyilkoló férfi ellen Vp7Nap - Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség azzal a 25 éves férfival szemben, aki tavaly májusban kioltotta munkatársnője életét az egyik veszprémi gyárban.
Petőfi életének kevésbé emlegetett epizódjai elevenednek meg a veszprémi színpadon Vp7Nap - Ha Petőfi Sándor ma élne, filmsztár, stand up-os, rockzenész, influenszer vagy coach lenne, így alakította hétköznapi életét az ő korában. A történelem őt igazolta. Főként személyisége alakulását mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház új musicalje, a PETŐFiFJÚ. 
Fotókiállítás nyílik Vp7Nap - Elveszve Európában címmel nyílik fotókiállítás Bókkon Tamás felvételeiből február 8-án, szerdán 17 órakor az Agóra Veszprém Kulturális Központban.
Holtából támadt fel a Veszprém ellenfele Vp7Nap - Nem tudta bebiztosítani második helyét az alapszakaszban a veszprémi futsalcsapat, amelynek hétfői vendége teljesen váratlanul feltámadt. Így az utolsó körben idegenben kell nagyot csatázniuk a bakonyiaknak.
Újra közlekednek a V-Busz járatai a Jókai utcán Vp7Nap - A veszprémi közlekedési társaság honlapján közölte a jó hírt.
Február 15-ig lehet jelentkezni a felsőoktatásba Vp7Nap - Az érettségi előtt álló diákoknak február 15-ig kell eldönteniük, melyik felsőoktatási intézmény mely szakán szeretnék folytatni a tanulmányaikat.


Fizetett hirdetések

Kiemelkedő tehetségű szobrászművészek alkotásaival újul meg a zöldterület Veszprémben Vp7Nap - Kilenc új köztéri szoborral gazdagodik a belváros a Zöld város projektben. Veszely Jelena és Csikász Imre egy-egy, valamint Veszprémi Imre hét műve teszi különlegessé a megújuló Erzsébet sétányt és Kálvária-dombot.
Veszprémi család nyaralása a tévében Vp7Nap - A tavalyi év legnézettebb magyar filmje, Tiszeker Dániel és Lévai Balázs Nyugati nyaralás (Riviera East) című alkotása Pokorny Lia, Mészáros Máté, Szőke Abigél, Szervét Tibor és Znamenák István főszereplésével február 1-jén bekerült a Netflix kínálatába.
Golyószórónyomok az Alsóvárosi temetőben Vp7Nap - Nincs ok az aggodalomra, nem frissek, hanem immár történelmi mementó mindez, az Alsóvárosi temető sírjain több mint 66 esztendővel ezelőtt esett sebek, amikor is minden jel szerint a szovjet inváziós erők harcoltak egymással.
A korai felismerés az első lépés Vp7Nap - Február 4-én tartják a rák világnapját, amelynek alkalmából igyekeznek felhívni a figyelmet a megelőzésre. A világnap alkalmából Hornyák Lajossal, a Csolnoky Ferenc Kórház Onkológiai Osztályának vezetőjével beszélgettünk.

A veszprémi iroda is oklevelet kapott

A civil szervezetek nélkülözhetetlenek a társadalom működéséhez, összetartásához, a helyi közösségek gazdagabbá válásához, erről beszélt a napokban a Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten, a Civil Közösségi Szolgáltató Központ címek átadóján.