Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Error: No slugs found in the response.

ARCHíVUM

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Error: No slugs found in the response.
A Cholnoky Kerekasztal Egyesület több köznevelési intézményt támogatott Vp7Nap - Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), a kerekasztal alapítója elmondta, a Cholnoky Kerekasztal Egyesület tagjaival döntöttek úgy, hogy a Cholnoky városrész három köznevelési intézménye és a Bara-ház részére gyereknap alkalmából adománnyal és támogatással élnek.
Nyugdíjügyekről a veol.hu-n IV. – Ki, mikor és hogyan veheti fel elhunyt hozzátartozója nyugdíját? Vp7Nap - Az elhalálozás hónapjára járó nyugdíjat, a jogosult halála miatt fel nem vett ellátást az elhunyttal közös háztartásban együtt élt házastárs, gyermek, unoka, szülő, nagyszülő és testvér veheti fel a halál napjától számított egy éven belül. A jogosultsági sorrend a felsorolásunk szerinti sorrend.
Miért vadászunk (még mindig)? Vp7Nap - Felnőtteket és iskoláskorú gyerekeket egyaránt várnak május 23-án, csütörtökön 17 órától a Dózsavárosi Fiókkönyvtár rendezvénytermébe Benedek Szabolcs
Csütörtökön is marad a nyárias meleg Vp7Nap - Gomolyfelhős időre számíthatunk szórványosan záporral, zivatarral. 25 fok körüli nyárias meleg valószínű. Élénk marad az ÉNy-i szél – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.
Több ezer LED-del szerelik fel Veszprémet Vp7Nap - Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt döntött a veszprémi képviselő-testület arról, hogy a közvilágítás korszerűsítését megvalósítják. A jelenlegi lámpatestállomány jelentős része elavult, rossz energiahatékonyságú, és az üzemeltetése is egyre nagyobb gondot jelent. Ez most megváltozik.
Előny, ha az önkormányzati képviselő örök elégedetlen Vp7Nap - A 9-es választókerületben az elképzelések megvalósultak, de az önkormányzati képviselő, Csik Richárd maximalistaként mégis örök elégedetlen, ahogy fogalmaz. Ez előny, mert tervei vannak, de mindent a lakosság igényéhez kíván igazítani.
Tanácsadót keresünk - Veszprémi 7 Nap csapatunk bővítéséhez hirdetési tanácsadó munkatársakat keresünk. Feladatok: kereskedelmi partnerek felkutatása, kapcsolatépítés, szerződéskötés, amelynek feltétele a kiváló kommunikációs készség. Érdeklődni: tamas.tremmer@maraton.hu Szuperinfó Magyarország Média Kiadói Kft.
Apróhirdetések 20. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Takarítókolléganőt keresünk 4,6.órás állandó délelőtti munkarendbe veszprémi intézménybe. Érdeklődni hétfőtől-péntekig 13.óráig a 06/30/887-16-23 telefonszámon. Egyetemi Centrum Kft. *37111* ALBÉRLETET KÍNÁL Kiadó 54m2-es bútorozatlan, földszinti, panellakás a Cholnoky ltp-en. EB:F. Érd.:06-30/639-5568 *35165* Veszprémben, 3.szobás, bútorozott lakás hosszú távra kiadó. Tel.:06-30/442-9061 *35169* 2.szoba+nappali étkezős 67m2-es földszinti, felújított lakás gépesítve kiadó. Stadion utcában zöld környezetben, parkolási ... Olvass tovább Apróhirdetések 20. hét


Fizetett hirdetések

Nagy durranás a Veszprémi Honvédelmi Napon Vp7Nap - A Magyar Honvédség technikai eszközeinek és katonáinak, valamint számos civil hagyományőrző részvételével rendezi meg a Laczkó Dezső Múzeum és az LHSN.HU a VI. Veszprémi Honvédelmi Napot május 25-én, szombaton a városi múzeum Tanulmányi Raktárának udvarán.
Sokan versenypályának nézik – Kitálalt a motoros a veszélyes összekötő útról (videó) Vp7Nap - Két motoros halt meg két egymás utáni hétvégén Csesznek közelében. A következőn fokozott rendőri jelenlétet tapasztaltak a környéken olvasóink, és a napokban a hatóság egy videót tett közzé, amelyben kitálal egy motoros a veszélyes szerpentinről, a tragédiák okairól.
Telefonnal videózta a kabinban öltözködő nőket, vádat emeltek ellene Vp7Nap - Többrendbeli tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy sportlétesítmény öltözőjében kukkoló férfi ellen.
Verancsics Akadémia Katona Jánossal Vp7Nap - A Magyar Lélek Alapítvány keretében újjászületett Verancsics Akadémia tematikus előadásainak célja: igényt fakasztani a kultúra–identitás–patriotizmus témakörben. Erről beszélt köszöntőjében Sztojalovszky Béla, az alapítvány kuratóriumának elnöke, miközben a Latinovits–Bujtor Játékszínben bemutatta a soron következő előadót, Katona János alezredest, a Légierő Zenekar nyugalmazott karnagyát – merthogy a katonazene nemzeti identitásunkhoz ugyanúgy hozzátartozik, mint a lovas hagyományok vagy ... Olvass tovább Verancsics Akadémia Katona Jánossal
Fenntarthatóság mindenKOR Veszprém zöld szívében Vp7Nap - A Pannon Egyetem és közszolgáltatóján keresztül a város kiemelt figyelmet fordít a környezeti nevelésre, a fenntarthatóság elméletének-gyakorlatának népszerűsítésére. A törekvés egyik állomása lesz a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) – és a Pannon Egyetem társszervezésében megvalósuló Fenntarthatóság mindenKOR szemléletformáló rendezvény május 24-25-én a Kolostorok és kertek völgyben.
Veszprémi kórház, urológia – ezt nem árt egyértelműen tudni! Vp7Nap - Mivel többfajta hír kering és terjed a Veszprém vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház urológiai osztályával kapcsolatban, utánajártunk, mi a valós helyzet, rákérdeztünk, igaz-e, hogy június elsejétől szünetel a fekvőbeteg-ellátás a veszprémi kórház urológiai osztályán, s milyen megoldáson dolgoznak.
Alkotások – az egyénnek, a kis és a nagy közösségnek Vp7Nap - Tündérkezek címmel alkotó pedagógusainak munkáiból rendezett kiállítást a Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjas Klub az Agóra Veszprém Kulturális Központban. A rendezvénnyel ünnepelték fennállásuk ötvenedik születésnapját. A tárlaton irigylésre méltó kézműves alkotások, többek között festmények, de horgolással készült szobrok is láthatók voltak.
Új, érintőképernyős számítógépek érkeztek a Veszprémi Rózsa Úti Általános Iskolába Vp7Nap - A Klebelsberg Központ által megvalósított Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára című projekt keretében tovább folytatódik a tanulói notebookok kiosztása. Az 5., 6. és 9. évfolyamokon tanulók személyes használatú notebookokat kapnak, ezzel javítva az eszközellátottságot és az azokhoz való egyenlő hozzáférést. Kedden a Veszprémi Tankerületi Központ fenntartásában működő ... Olvass tovább Új, érintőképernyős számítógépek érkeztek a Veszprémi Rózsa Úti Általános Iskolába


Fizetett hirdetések

Barbara álma a Cholnoky-lakótelepen valósult meg Vp7Nap - A veszprémi Cholnoky-lakótelepen hozott létre új intézményt a Katolikus Szeretetszolgálat: a Bara-házat, azaz a Börzsei Barbara Komplex Korai Intervenciós és Gyermek Mozgásfejlesztő Központot kedden ünnepélyes keretek között adták át és mutatták be. A nap folyamán felavatták Börzsei Barbara domborművét is az intézményben.
Békével, szépséggel az életért Vp7Nap - A Gizella-napok programsorozatához kapcsolódva szervezett a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület (VENŐKE) nagy sikerű kiállítást a szervezet alkotóinak munkájából, pár nappal ezelőtt pedig, ugyancsak az Agóra Veszprém Kulturális Központban, irodalmi találkozóra várták az érdeklődőket, akik között két férfiú is volt.
Újabb nemzetközi kapcsolat épül Vp7Nap - A nemzetközi tudományos együttműködések előmozdításának jelentős lépéseként a kínai Ningbo University of Technology (Ningbo Műszaki Egyetem) delegációja látogatást tett a Pannon Egyetemen nemrég. A kínai egyetem kulcsembereiből álló delegáció megbeszéléseket folytatott a két intézmény bölcsészettudományi karai közötti partnerség létrehozásáról.
Válogatott hokisok húztak görkorcsolyát Veszprémben (képgaléria) Vp7Nap - A jeges időszak után görkorcsolyázók foglalták el a veszprémi jégcsarnokot, amely az országos szövetség által rendezett inline bajnokság egyik nyitófordulójának adott otthont.

Pontot tett karrierje végére

Az NB I/B zöld csoport hétvégén lezárult bronzcsatája után befejezte pályafutását Szabó Péter, a végül negyedik helyen végzett Veszprém Kosárlabda Klub 34 éves csapatkapitánya.

KÉSZ-rendezvény Pajor András atyával

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) veszprémi szervezetének májusi vendége Pajor András atya volt, aki a Lovassy László Gimnázium ének-zene termében ritkán hallott témáról, magyar papköltők munkásságáról tartott előadást.