Veszprémi 7 Nap

Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2023. 02. 23.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 02. 23.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 16.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 16.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 09.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 09.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 02.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 03. 02.
12345...
»
Megkezdődött a pollenszezon Vp7Nap - A tavasz beköszöntével egyre több növényfaj szórja pollenjeit, megkeserítve a szénanáthások mindennapjait.
Folyóirat új lapszáma Vp7Nap - A Vár Ucca Műhely folyóirat Körte és lódarázs címmel megjelenő 79. lapszámát mutatják be március 26-án, vasárnap 17 órakor a Művészetek Háza Veszprém – Vass László Gyűjteményben.
Lekapcsolták az ámokfutót Pápán (videó) Vp7Nap - Letartóztatták a pápai ámokfutót, aki öt bűncselekményt is elkövetett, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
Az ugrálókötelet pórázra cserélték a Pannon Egyetem tanulói Vp7Nap - Mi lenne, ha a hallgatók a tesiórát az állatmenhelyen töltenék el, kutyasétáltatással, cica simogatással?- pattant ki az ötlet a Pannon Egyetem testnevelő tanárának, Osváth Erzsébetnek a fejéből. Az elképzelését hamar támogatta a Pannon Egyetem Testnevelési és Sportintézet vezetősége, így ma már az egyetem diákjai a menhelynek segítve is teljesíthetik a kötelező testnevelés óráikat.
Romokon születik újjá a Gyárkert Vp7Nap - Jól haladnak a munkálatok, májusban az Európa Kulturális Fővárosa programhoz kapcsolódó rendezvények helyszíneként nyithat a Gyárkertnek nevezett belvárosi terület.
Apróhirdetések 11. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Idősek klubja felvételt hirdet konyhai kisegítő munkakör betöltésére. Jelentkezni munkanapokon Veszprém, Szent István utca 48. címen, illetve 20/531-5531-es telefonszámon lehet. VKTT ESZI *71415* Idősek otthona felvételt hirdet szakács munkakör betöltésére. Jelentkezni munkanapokon, személyesen az élelmezésvezetőnél a Veszprém, Török Ignác utca 10. címen illetve 88/566-170-es telefonszámon lehet. VKTT ESZI *71413* Idősek otthona felvételt hirdet ... Olvass tovább Apróhirdetések 11. hét


Fizetett hirdetések

Ittasan, lopott autóval menekült a rendőrök elől a veszprémi férfi Vp7Nap - Többi között hivatalos személy elleni erőszak miatt letartóztattak egy többszörösen büntetett férfit, aki lopott autóval, járművezetéstől eltiltva menekült a rendőrök elől Pápán – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.
Arcok, képek, utak – Hivatásáról és magánéletéről beszélt Balla Emőke főszerkesztő Vp7Nap - Balla Emőke újságíró, a Napló főszerkesztője volt a vendége a Királynék földjén programsorozat közéleti beszélgetőest vasárnap esti rendezvényének. A beszélgetést Sótonyi Mónika vezette.
Veszprém-Szeged csata a BL-ben Vp7Nap - Történelmi párharc kezdődik szerdán este a Pick Arénában, ahol összecsap egymással az OTP Bank-Pick Szeged és a Telekom Veszprém. A párharc ugyan hagyományos, ám a Bajnokok Ligájában most találkozik először egymással a két nagyágyú.
Változatos előadások különleges terekben Vp7Nap - Havonta egy előadást tartanak idén a Forte Társulat és a Pannon Várszínház közös szervezésében a Rendhagyó terek programsorozatban.
Veszprémet is érintik idén retró vonatok Vp7Nap - A MÁV népszerű retró hétvégéje korábban a Balaton északi partjához kapcsolódott vármegyénkben, idén Veszprémbe is érkeznek matuzsálem kocsik.
Változott a KRESZ? Balra kis ívben is lehet kanyarodni egyesek szerint (videó) Vp7Nap - Semmi érdekes, csak a szürke hétköznapok Veszprémben. De ezen már talán meg sem lepődünk.
Kézilabda: alakul a klasszikus kupafinálé Vp7Nap - Elkerülte egymást a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolásán.
Új szolgálati jármű érkezett Veszprémbe Vp7Nap - A rendőrség napi tevékenysége során alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység.


Fizetett hirdetések

Történeti és műemléki kincsek kerültek elő a veszprémi várnegyed megújítása során Vp7Nap - Korábban nem ismert barokk csatornarendszert, falfestéseket, középkori várfalszakaszokat és befalazott kemencéket is találtak.
Telefont lopott, egy órán belül elkapták a rendőrök Vp7Nap - A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást indítottak a 25 éves berhidai férfival szemben.

Szandra kimagaslóan teljesített, Letícia is bajnok lehet

A tavalyi országos bajnok, Csomai Letícia ismét arany érmet szerzett a fekvenyomó diákolimpia regionális elődöntőjének, amelynek az idén is a Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium tornacsarnoka adott otthont március 18-án.

Az évszázadokon átívelő barátságot ünnepelték

Emlékeim szerint nem láttam még annyi embert az Agórában kiállításmegnyitón, mint ahányan összegyűltek a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat és az Országos Lengyel Önkormányzat idei rendezvényén, amelyet a Lengyel–magyar barátságnap alkalmából szerveztek.

Lapbemutató és előadások

A Veszprémi Szemle várostörténeti folyóirat új számát mutatják be március 21-én, kedden 16 órától a Pannon Egyetem E épületének kamaratermében.