Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 23.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 23.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Veszprémi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 30.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 30.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 23.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 23.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 16.
Veszprémi 7 Nap - 2023. 11. 16.
12345...
»
Gospel karácsony Veszprémben Vp7Nap - Európai turnéjának állomásaként újabb tengerentúli gospel kórus, a Virginia State University Gospel Chorale (VSUGC) látogat Európa kulturális fővárosába, Veszprémbe.
Ezt hallani kell! Kézilabdás változatot kapott a Kossuth Utcán című dal (videó) Vp7Nap - A Telekom Veszprém Facebook-oldala csütörtökön tette közzé az alábbi dalt, amelynek eredeti verzióját minden veszprémi (és talán szegedi) ismeri.
Együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Magyar Olimpiai Bizottság Vp7Nap - A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 23 felsőoktatási intézménnyel – köztük a Pannon Egyetemmel – írt alá együttműködési megállapodást szerdán, a Magyar Tudományos Akadémián megtartott ünnepség keretében a MOB Kettőskarrier-programjának kapcsán. A november 29-ei ceremóniát egy konferencia előzte meg a témában.
A veszprémi BB King és Billie Eilish Vp7Nap - Katartikus pillanatok, inspiráló izgalom és igazi áttörések kísérték tegnap a Hangár Könnyűzenei Központ félévi koncertjét. Szerdán az Expresszó színpadán fiatal tehetségek, lelkes tanárok, talán a jövő popcsillagai mutathatták meg magukat, sokan közülük először. A zúzós rocktól az érzékeny pop-balladákig volt minden, de az este legmegkapóbb pillanatait a diákok megcsillanó tehetsége adta.
Emlékdiplomákat vettek át a veszprémi pedagógusok (képgalériával) Vp7Nap - Ötven, hatvan és hatvanöt évvel ezelőtt végzett pedagógusok vették át emlékdiplomájukat a veszprémi önkormányzat által szervezett ünnepségen a Laczkó Dezső Múzeumban csütörtökön.
Új hely, új lendület: a Kabóca Bábszínház is várja az ünnepeket Vp7Nap - A Deák Ferenc utcai új otthonában tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a Kabóca Bábszínház. Szó esett a jövőbeli tervekről csakúgy, mint az évad további folytatásáról is.
Apróhirdetések 48. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Fogászati asszisztenst keresek veszprémi rendelőmbe. Érdeklődni: 06-70/379-0376 Dent-Plan Bt. *73816* Nemzeti dohánybolt veszprémi eladót keres 2.műszakba, lottó terminál vizsga előny. Tel.:06-30/664-6640 8:00-16:00-ig Profi Trafik Bt. *79566* ALBÉRLETET KERES Keres sürgősen bútorozatlan albérletet középkorú házaspár Veszprémben. (120.000.-+rezsi) 06-70/379-7079 *79562* ALBÉRLETET KÍNÁL Veszprém, Haszkovó úton, 54m2-es bútorozott lakás nem dohányzónak kiadó, 2havi kaucióval. 06-30/351-9803 EB:F ... Olvass tovább Apróhirdetések 48. hét


Fizetett hirdetések

Több mint két éve nem járt Veszprémben a Barcelona Vp7Nap - Akkor viszont kikapott egy góllal. Ma hasonlóan nagy csatára lehet számítani a kézilabda Bajnokok Ligájában.
A művészet születése 5 fotós fényképein keresztül Vp7Nap - A VEB 2023 Kultháló projektje 11 bakonyi és Balaton-felvidéki bázison a beavatást, a kultúra passzív befogadása helyett a tevékeny részvételt emelte fókuszba.
Lakótelepi tájfutás és adománygyűjtés Vp7Nap - Piros Orr Kupa néven jótékonysági futást szervez a Veszprémi Honvéd SE advent első vasárnapján.
Folytatná jó hazai sorozatát a Veszprém Vp7Nap - December első napján hazai környezetben lép pályára az 1. FC Veszprém a futsal NB I-ben. A bakonyiak visszacsúsztak a negyedik helyre a tabellán, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a közvetlen riválisok.
Egy Madár is csinálhat nyarat (képgaléria) Vp7Nap - Madár András és Szabó Péter pompás játékának köszönhetően elindult felfelé az NB I/B Zöld csoport tabelláján a Veszprém Kosárlabda Klub, a két sportoló majdnem annyi pontot dobott, mint az ellenfél.
Lélektükröző pasztellek és vízfestmények: kiállítás a Pannon Egyetemen Vp7Nap - Biztosan mindenki találkozott már olyan festménnyel, amelyet ugyan hibátlanul vetettek vászonra, mégis valamiképpen hiányérzetet keltett. Valószínűleg azért, mert nem volt benne lélek. A Szentgálon élő Robozné Erődi Ildikó pasztelljei és vízfestményei, amelyek most a Pannon Egyetem aulájában láthatók, nem ilyenek.
Szlalombajnoki évzárás díjkiosztóval Vp7Nap - A Szlalom Racing Szabadidősport Egyesület november 26-án jó hangulatú esttel zárta az általa rendezett Dunántúli Szlalomkupa pontgyűjtő bajnokságot a veszprémi vár tövében található Hotel Historia Malomkertben.
Negyven megindító arc: szoborfejek kerültek a veszprémi színházkertbe Vp7Nap - Nagy Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész XX. századi portrék című szabadtéri kiállításának megnyitójára várták a sajtó képviselőit kedden délután a színházkertbe.


Fizetett hirdetések

Közokirat-hamisítás, zaklatás és lopás: semmi sem számított a Veszprémben garázdálkodó férfinak Vp7Nap - Közokirat-hamisítás, zaklatás és lopás is van a rovásán annak a 45 éves férfinak, akivel szemben a közelmúltban emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség.
Három órán belül rendőrkézre került a csatár-hegyi késelő +videó Vp7Nap - Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. november 25-én este arról, hogy a Veszprém határában található Csatár-hegyen egy férfit többször megszurkáltak késsel – tudtuk meg Nagy Judit rendőrségi szóvivőtől.
A Veszprémi Érseki Pincészet új borcsaládjának tételei több szakmai elismerést is kaptak Vp7Nap - December elejétől bárki megkóstolhatja a Veszprémi Érseki Pincészet prémium borcsaládjának első tételét, az 1277 Rajnai rizlinget. A pincészet idén májusban új borcsaládokkal és különleges arculattal lépett piacra, több boruk pedig komoly szakmai elismerést kapott az elmúlt hónapokban.
Jótékony célú kiállítás a Veszprémi Petőfi Színházban Vp7Nap - Bottyán Marianna festőművész és tanítványai, az ArtNatura csoport veszprémi tagjainak alkotásaiból nyílik kiállítás a Veszprémi Petőfi Színházban december 1-jén, pénteken 16 órakor.