Veszprémi 7 Nap
WWW.VP7NAP.HU

A Gyárkert nyitóbulijával robbant be a nyár Veszprémbe Vp7Nap - Megnyitotta kapuit Veszprém és a régió egyik legkedveltebb koncerthelyszíne, a Gyárkert Kultúrpark június 21-én, ahol péntek este a Necc Party, szombaton a Quimby várja a közönséget.
Tizenhetedik századi női papucs került elő a veszprémi várnegyedben Vp7Nap - A különleges leletet már a Múzeumok éjszakáján megnézhetik az érdeklődők a veszprémi várnegyed Work in Progress kiállításán.
Bemutatták a Garázsmenetet Vp7Nap - Kollégánk, Hegyi Zoltán író, újságíró, publicista első kötetét, a Garázsmenetet mutatták be a tűztorony udvarán csütörtökön este.
Cukrászdák, fagyizók ellenőrzése várható Vp7Nap - A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. június 24. és 28. között a veszprémi és balatonfüredi járásban ellenőrzik a cukrászdákat és fagylaltozókat.
Varázslatos vidámpark a színházkertben (videó, galéria) Vp7Nap - Ringlis kicsiknek, nagyoknak, Disney kisvonat, cukorkaárus – péntek délelőtt megnyílt a gyermeksziget és a varázslatos vidámpark a színházkertben a VII. Rátonyi Róbert Operettfesztivál keretében.
A padányis alsósok nem tudtak a tűzoltókról sem (galéria) Vp7Nap - Meglepetés-gyereknapot szerveztek a veszprémi Padányi Katolikus Iskola alsósainak, akik pénteken Te Deum zárómisével búcsúztak az idei tanévtől.
Tanácsadót keresünk - Veszprémi 7 Nap csapatunk bővítéséhez hirdetési tanácsadó munkatársakat keresünk. Feladatok: kereskedelmi partnerek felkutatása, kapcsolatépítés, szerződéskötés, amelynek feltétele a kiváló kommunikációs készség. Érdeklődni: tamas.tremmer@maraton.hu Szuperinfó Magyarország Média Kiadói Kft.
Apróhirdetések 25. hét - ÁLLÁST KÍNÁL Idősek otthona felvételt hirdet konyhai kisegítő munkakör betöltésére. Jelentkezni munkanapokon, személyesen az élelmezésvezetőnél Veszprém, Török Ignác utca 10. címen illetve 20/441-5840-es telefonszámon lehet. VKTT ESZI *50475* Nemzeti dohánybolt agilis veszprémi kollégát keres éjszakai műszakba. Tel.:06-30/664-6640 8-16-ig Profitrafik Bt. *47967* Nemzeti dohánybolt kedves, mosolygós veszprémi kollégát keres 2.műszakba. Tel.:06-30/664-6640 8-16-ig Profitrafik Bt. *49711* Veszprém ... Olvass tovább Apróhirdetések 25. hét


Fizetett hirdetések

AFS-est az Agórában Vp7Nap - Az AFS egy nemzetközi szervezet, amely külföldi tanuláshoz és cserediák-fogadáshoz biztosít lehetőséget. A 70 éve működő AFS hazai szervezete az AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány, amely önkéntességi körzetekben működik. Veszprémi körzetvezetője a lovassys diák, Mohosi Réka.
Fellökte és szidta az újságírót Vp7Nap - Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja a Veszprémi Járási Ügyészség azt a 43 éves férfit, aki a tavaly júniusban, Veszprémben, egyik fesztiválon fellökött és szidalmazott egy újságírót, közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.
Látványos nyitóceremóniával kezdődött a Rátonyi Róbert Operettfesztivál (képgaléria) Vp7Nap - Nagyszabású nyitóceremóniával, látványos, lovas kocsis felvonulással kezdődött a VII. Rátonyi Róbert Operettfesztivál csütörtökön este.
Citeraszóval nyílt meg a Veszprémi Könyvhét (képgaléria, videó) Vp7Nap - A kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseménye Veszprémben is az Ünnepi Könyvhét, amely csütörtökön nyitotta meg kapuit a Kossuth utcán, és egészen szombat délutánig várja a Gutenberg-galaxis szerelmeseit.
Necc Partyval robban be a Gyárkert a veszprémi nyárba péntek este Vp7Nap - Megnyitja kapuit Veszprém és a régió egyik legkedveltebb koncerthelyszíne, a Gyárkert Kultúrpark június 21-én, ahol pénteken Necc Party, szombaton a Quimby várja a közönséget – közölték a szervezők.
Földárverések – folytatódnak Veszprém vármegyében is Vp7Nap - A kormány által 2015-ben meghirdetett Földet a gazdáknak! program folytatásaként idén – országos szinten – csaknem 20 ezer hektár földrészletet kínálnak megvételre országosan. A földárverések tehát folytatódnak – de vajon hol?
Csütörtökön sem enyhül a hőség Vp7Nap - Sok napsütés várható kevés gomoly- vagy fátyolfelhővel. Továbbra is száraz marad az idő. Csütörtökön 33 fok körül alakul a hőmérséklet, többfelé lesz forróság. A délkeleti szél megélénkül – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.
Kipróbáltuk az új palackvisszaváltást, és másodikra sikerült – Mutatjuk, hogyan, és várjuk tapasztalataikat Vp7Nap - Egyre kevesebb italos műanyag flakont és fémdobozt szabad összenyomni, mert egyre többre kerül rá a logó – ahogy üvegre is –, hogy ötvenforintos betétdíjat számolnak fel érte, és azt visszakaphatjuk, ha szabály szerint leadjuk. Kipróbáltuk, hogyan működik a körforgásos rendszer vásárlókra vonatkozó része, aminek még csak most jön a java, a sűrűje, ezért kíváncsiak vagyunk ... Olvass tovább Kipróbáltuk az új palackvisszaváltást, és másodikra sikerült – Mutatjuk, hogyan, és várjuk tapasztalataikat


Fizetett hirdetések

Több baleset is történt vármegyénkben szerdán este Vp7Nap - Összeütközött két autó kora este Veszprémben, amikor egy férfi az udvarából tolatott ki járművével, és nekiment egy szabályosan közlekedő gépkocsinak, amelyet egy nő vezetett – tudtuk meg. A hírt megerősítette Bartók Judit rendőrségi szóvivő.
Parkolni így is lehet – de minek, ha nem muszáj? Vp7Nap - Úgy hozta a dolgom, hogy ennek a veszprémi zsákutcának a végén kellett megállnom autóval. Igazából lett volna egy szabad hely parkolni, de csak látszólag – valójában elfoglalták. Méghozzá egy öreg BMW-vel. De BMW-vel!
Megvan az új edző, megvan a Veszprém új neve Vp7Nap - ONE Veszprém néven szerepel a következő idénytől a bakonyi vármegyeszékhely NB I-es kézilabdacsapata, amely a névszponzori szerződés mellett bejelentette új vezetőedzőjét is. A spanyol Xavi Pascual irányítja nyártól az együttest.

Megvan az új edző, megvan a Veszprém új neve

ONE Veszprém néven szerepel a következő idénytől a bakonyi vármegyeszékhely NB I-es kézilabdacsapata, amely a névszponzori szerződés mellett bejelentette új vezetőedzőjét is. A spanyol Xavi Pascual irányítja nyártól az együttest.

Veszprém Vármegye Érdemrendjére várnak javaslatokat

A Veszprém Vármegyei Önkormányzat 2024. június 30-ig javaslatokat vár a Veszprém Vármegye Érdemrend kitüntetés adományozására, a vármegye életében a közösség javára kifejtett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek, eredmények és teljesítmények, a vármegye fejlődése, gyarapodása és hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenység, vagy a vármegye lakossága életminőségének javításáért hosszabb időn át folytatott életpálya elismeréseként, adta hírül a vármegyei ... Olvass tovább Veszprém Vármegye Érdemrendjére várnak javaslatokat